Het gebouw

Kinderdagverblijf ’t Klimrek is gevestigd in de wijk Corlaer in de gemeente Nijkerk. De ruimtes waar de groepen verblijven zijn licht en gezellig. De speel- en slaapruimtes zijn voorzien van een klimaatsysteem, waardoor er altijd een aangename temperatuur heerst en goed geventileerd kan worden. Buiten hebben we een door groen omgeven buitenspeelplaats met speeltoestellen, een zandbak en een grasveldje.

Kinderdagverblijf ‘t Klimrek is veilig en kindvriendelijk ingericht, en voldoet aan de eisen die in de wet Kinderopvang zijn vastgelegd. Een paar voorbeelden zijn: kindveilige stopcontacten, hoge deurklinken, veiligheidsstrippen op de deuren, kinderstoelen, bedden en boxen met een keurmerkt-certificaat.
De begane grond is voorzien van vloerverwarming. De brandveiligheid is optimaal. In elke groep beneden is een nooduitgang en in alle ruimtes hangen rookmelders, die aangesloten zijn op een brandmeldcentrale. Er wordt twee keer per jaar een brandoefening gehouden.

Ook aan de hygiëne stelt ‘t Klimrek hoge eisen. De kinderen krijgen vanuit 't Klimrek een eigen slaapzak in bed. Met het oog op allergische aandoeningen zijn de matrasjes voorzien van een huisstofmijtwerende hoes.

Drie keer per week komt een schoonmaakster de groepen en de algemene ruimte schoonmaken. 

Agenda

Er zijn nog geen berichten.

Vacatures

Wij zijn op zoek naar een pedagogisch medewerkster voor de babygroep en invalkrachten voor de dagopvang en buitenschoolse opvang!

Vacature pedagogisch medewerker BSO

Vacature pedagogisch medewerker invalkracht

Stage

't Klimrek heeft een aantal plaatsen voor studenten die een opleiding Sociaal Pedagogisch Werk (BOL) volgen.