Het gebouw

Kinderdagverblijf ’t Klimrek is gevestigd in de wijk Corlaer. De ruimtes waar de groepen verblijven zijn ruim van opzet, licht en gezellig. Ook zijn de speel- en slaapruimtes voorzien van een klimaatsysteem, waardoor er altijd een aangename temperatuur heerst en goed geventileerd kan worden. Buiten hebben we een grote door groen omgeven buitenspeelplaats met speeltoestellen, een zandbak en een grasveldje.

Kinderdagverblijf ‘t Klimrek is veilig en kindvriendelijk ingericht, en voldoet aan de
eisen die de gemeente Nijkerk in de verordening kinderopvang hieromtrent heeft vastgelegd. Een paar voorbeelden zijn: hoge stopcontacten, hoge deurklinken, veiligheidsstrippen op de deuren, kinderstoelen en antiallergische materialen.
De begane grond is voorzien van vloerverwarming. De brandveiligheid is optimaal. In elke groep beneden is een nooduitgang en in alle ruimtes hangen rookmelders, die aangesloten zijn op een brandmeldcentrale. Er wordt twee keer per jaar een brandoefening gehouden.

Ook aan de hygiëne stelt ‘t Klimrek hoge eisen. De kinderen hebben een eigen slaapzak in bed. Met het oog op allergische aandoeningen zijn de
matrasjes voorzien van een huisstofmijtwerende hoes.

Agenda

Er zijn nog geen berichten.

Vacatures

Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste invalkrachten voor de dagopvang en buitenschoolse opvang!

Lees meer

Stage

't Klimrek heeft een aantal plaatsen voor studenten die een opleiding Sociaal Pedagogisch Werk (BOL) volgen.