Oudercommissie

Als u vragen of opmerkingen met betrekking tot de oudercommissie heeft, kunt u die per mail adresseren aan: oudercommissieklimrek@gmail.com

De leden van de oudercommissie zijn:
Iris Blom, Tanja Visser-Kruger, Nina Groos en Camilla Emmaneel.

Een half jaar geleden heb ik gereageerd op een oproep van de oudercommissie voor nieuwe leden. Mijn naam is Iris Blom en het leek me leuk om wat extra’s te kunnen doen voor de kinderopvang waar mijn drie kinderen naartoe gingen. Inmiddels zijn de oudsten Sep en Mette bijna vier en gaan ze binnenkort naar school. Mijn jongste zoon Bent gaat met plezier naar de blauwe dreumesgroep. Zelf werk ik binnen een scholengemeenschap als orthopedagoog. Ik vind het belangrijk dat mijn kinderen een goed plekje hebben als ik aan het werk ben. Als ouder denk ik daarom graag mee over het beleid en de kwaliteit van de opvang binnen 't klimrek.

Ik ben Tanja Visser-Kruger, moeder van Lotte en Fleur die op de groene groep zitten. Ik ben getrouwd met Marc Simon Visser en naast Lotte en Fleur (2,5 j) ook moeder van Ilse Sofie (8 j) en Tristan (7 j). Wij zijn in augustus 2017 in Nijkerk komen wonen in de wijk de Terrassen. Daarvoor hebben we 12 jaar in Almere gewoond na onze studie in Enschede. Ik werk 4 dagen als consultant in de financiële sector en ben de andere dagen lekker druk thuis met de kids. Ik houd van wandelen, lezen, en lekker knutselen zoals zelf kleding maken. Voor dat laatste heb ik sinds de komst van Lotte en Fleur wat minder tijd, maar ik wil dit wel weer gaan oppakken. Ik ben altijd wel bewust bezig met hoe ik mijn kinderen wil opvoeden en daarom heb ik mij aangemeld voor de oudercommissie van het Klimrek. 

Klik hier voor het Reglement Oudercommissie

 

Agenda

Er zijn nog geen berichten.

Vacatures

Wij zijn op zoek naar een pedagogisch medewerkster voor de babygroep en invalkrachten voor de dagopvang en buitenschoolse opvang!

Vacature pedagogisch medewerker kinderopvang

Vacature pedagogisch medewerker invalkracht

Stage

't Klimrek heeft een aantal plaatsen voor studenten die een opleiding Sociaal Pedagogisch Werk (BOL) volgen.