Oudercommissie

Als u vragen of opmerkingen met betrekking tot de oudercommissie heeft, kunt u die per mail adresseren aan: oudercommissieklimrek@gmail.com

De leden van de oudercommissie zijn:

Kim Olthof                    OC lid KO

Mijn naam is Kim Olthof. Samen met Ieke Jan zijn wij de ouders van Mats, die vanaf 1 april zal overgaan van de blauwe dreumesgroep naar de rode peutergroep. Ik werk als adjunct-directeur op een SBO school in Almere. Het is heel fijn dat Mats het, als wij werken, zo naar z’n zin heeft bij ’t Klimrek. Daarom denk ik graag mee vanuit de oudercommissie.

Sabine Beurskens       OC lid SB

Graag stel ik mezelf even aan jullie voor! Mijn naam is Sabine Beurskens, ik ben getrouwd met Peter en trotse moeder van Sem (5) en Mare (2,5). We wonen sinds april 2023 in Nijkerk en Mare gaat sindsdien met veel plezier op maandag en dinsdag naar de rode peutergroep. Ik werk als projectleider voor een ziekenhuisgroep en vind het belangrijk dat Mare op een goede plek zit als ik aan het werk ben, daarom denk ik graag mee in de oudercommissie. Bij zorgen, vragen of ideeën, weet ons te vinden!

Judith van Veluw        OC lid JvV

Ook ik stel mezelf graag aan jullie voor. Mijn naam is Judith van Veluw en vanaf 2019 maken wij gebruik van de opvang bij ’t Klimrek. Ik ben getrouwd met Johan en inmiddels moeder van drie! Sara (3 jaar) gaat naar de rode peutergroep en Cloë (geboren in oktober) gaat sinds een paar weken naar de blauwe babygroep. Onze oudste, Levi, zit inmiddels in groep 1 van de basisschool, maar is ook vier jaar lang met plezier naar ’t Klimrek gegaan. Ik werk als jurist bij een samenwerkingsverband van drie gemeenten in de regio. Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn bij de plek waar onze kids een paar dagen per week worden opgevangen, daarom heb ik mij aangemeld voor de oudercommissie.

Klik hier voor het Reglement Oudercommissie

 

Agenda

Er zijn nog geen berichten.

Vacatures

Wij zijn op zoek naar een pedagogisch medewerkster voor de babygroep en invalkrachten voor de dagopvang en buitenschoolse opvang!

Vacature pedagogisch medewerker kinderopvang

Vacature pedagogisch medewerker invalkracht

Stage

't Klimrek heeft een aantal plaatsen voor studenten die een opleiding Sociaal Pedagogisch Werk (BOL) volgen.