Ons team

Bij Kinderdagverblijf ’t Klimrek werkt gediplomeerd personeel. De pedagogisch medewerk(st)ers bejegenen ieder kind met een positieve houding en zullen altijd hun best doen het kind in zijn/haar ontwikkeling te stimuleren.
Aan vertrouwen hechten we bij kinderdagverblijf ’t Klimrek het grootste belang. De kinderen kunnen op de pedagogisch medewerk(st)ers vertrouwen. Door de hechte band die ontstaat, leren de kinderen ook elkaar te respecteren. Ze ervaren dat ze zelf belangrijk zijn en dat een ander ook belangrijk is. Ook u als ouder kunt op ‘t Klimrek rekenen. Er is gegarandeerd goede verzorging door gekwalificeerde pedagogisch medewerk(st)ers, zodat u uw kind met een gerust hart bij ’t Klimrek achter kunt laten.

Kinderdagverblijf ‘t Klimrek is een erkend leerbedrijf, waar elk schooljaar leerlingen hun stage komen doorlopen. ‘t Klimrek vindt het belangrijk om leerlingen op te leiden tot goede pedagogisch medewerk(st)ers. Dit wordt gedaan door een goed uitgewerkt BPV-plan en door gemotiveerde werkbegeleiders.
Ook begeleiden wij regelmatig leerlingen van het Corlaer College in het kader van een zogenaamde snuffelstage.

SPW kinderopvang
‘t Klimrek heeft een paar plaatsen voor leerlingen die een SPW opleiding volgen. Deze leerlingen komen een half jaar of een jaar werken en leren op de groep. ‘t Klimrek neemt alleen leerlingen aan die via een B.O.L.-opleiding (Beroeps Opleidende Leerweg) hun diploma willen halen.

Wil jij bij ’t Klimrek stage lopen, dan kun je een sollicitatiebrief sturen naar klimrek@kdv-klimrek.nl.

Vacatures
Momenteel zijn wij bij ’t Klimrek op zoek naar:

  • Enthousiaste medewerkers kinderdagverblijf 0-uren contract
  • Flexibele medewerkers BSO die affiniteit hebben met sport, spel en scouting


Agenda

Vacatures

Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste invalkrachten voor de dagopvang en buitenschoolse opvang!

Lees meer

Stage

't Klimrek heeft een aantal plaatsen voor studenten die een opleiding Sociaal Pedagogisch Werk (BOL) volgen.