Kennismaken

Als uw interesse voor ons kinderdagverblijf gewekt is, kunt u contact met ons opnemen voor een kennismakingsgesprek. In een kennismakingsgesprek kunnen eventuele vragen worden beantwoord en krijgt u een rondleiding, zodat u zich een persoonlijk beeld van ons kinderdagverblijf kunt vormen. 

U kunt uw kind aanmelden via het inschrijfformulier BSO op de website. Het is belangrijk goed aan te geven welke dagen u gebruik wilt maken van de naschoolse opvang. Hierna zal ’t Klimrek contact met u opnemen om u een aanbieding te doen.

Het kan voorkomen dat ’t Klimrek uw kind (nog) niet op de gewenste dagen kan inschrijven. In dat geval zoeken wij naar een alternatief. Zodra de door u gewenste dagen vrijkomen, nemen wij contact met u op om in overleg uw kind alsnog op de gewenste dagen te plaatsen. Inschrijvingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst.

Als het aantal dagdelen in overleg mogelijk blijkt, bent u verzekerd van plaatsing en ontvangt u van ons een bevestiging. Ongeveer twee maanden voor plaatsing van uw kind nemen wij contact met u op voor een tweede gesprek. Tijdens dat gesprek worden de contracten ondertekend en krijgt u praktische informatie over de groep waar uw kind geplaatst wordt.


Agenda

Er zijn nog geen berichten.

Vacatures

Wij zijn op zoek naar enthousiaste pedagogisch medewerkers voor de buitenschoolse opvang en invalkrachten voor de dagopvang en buitenschoolse opvang!

Lees meer

Stage

't Klimrek heeft een aantal plaatsen voor studenten die een opleiding Sociaal Pedagogisch Werk (BOL) volgen.